Solpanelfästen från Weland

System för montage av solpaneler

Solpanelsfästen för den medvetne montören

När endast det bästa är gott nog då ska du använda våra solpanelsfästen från Weland. Med Welands system har du få och lättanvända detaljer som är logiska att arbeta med vilket gör att du hinner montera fler paneler på kortare tid än andra system så att dina montageentreprenader blir snabba och effektiva. Vi ombesörjer och levererar naturligtvis fästen och kringartiklar på några få arbetsdagar direkt ut till dig på montageplatsen.

Infästningssystem för solpanler som klarar väder och vind

Weland Stål har över 40 års erfarenhet av taksäkerhet och har utvecklat de som vi tycker det bästa infästningssystemet som finns på marknaden för solpaneler. Infästningssystemet är anpassat efter våra nordiska förhållanden och är beräknade och testade för att klara tuffa vind och snöförhållande. Systemen är mycket mångsidiga och passar alla tak och alla typer av solceller, solpaneler och solfångare.

Olika typer av infästningar på tak för solpaneler
Welands fästen för tak med takpannor respektive tak med plåtbeläggning.

Solpanelsfästenas preferenser

Solpanelsprodukterna tillverkas i Magnelis ® som är den enda metallbeläggningen för stål med 3% magnesium och det är just den tillsatsmängden som är hemligheten. Magnelis®är ett modernt och miljövänligt material och den revolutionerande metallbeläggningen har avsevärt bättre korrosionsmotstånd än exempelvis motsvarande varmförzinkade beläggningar. Magnelis® är klassat för C5M vilket betyder att montage kan utföras på utsatta ställen.

Flexibla lösningar för montering av solpaneler

Vi erbjuder olika lösningar för ”alla tänkbara” behov. Vi har system för montage som löper parallellt med taket vilket är det vanligaste montagesättet. När inte det är tillräckligt har vi har ett alldeles nyutvecklat system för låglutande montage på 15 grader från taket samt höglutande system, ett stativ med reglerbar lutning från 0-50 grader.

Prislista: