Solceller för villan och fritidshuset

Färdiga solcellspaket i olika storlekar för villan och fritidshuset

Visst är det en ynnest att ha en egen villa, man rår sig själv och kan utforma sin villa efter sitt eget tycke och smak. Man kan påta i rabatterna, anlägga en green eller kompost i trädgården, spela musik nästan ”hur högt” som helst utan att störa och man störs inte av grannarna och så vidare. Det är det som är bra, sedan har vi det som är mindre bra: man får bära alla kostnader själv varav el och uppvärmning ofta slukar en hel del av ens kapital men det går att reducera!

Producera er egen el

Ni villaägare har förhoppningsvis en del tak och tak i rätt väderstreck och lutning. Har ni inte det så finns oftast möjlighet att montera solcellspanelerna på stativ eller utnyttja en bit av tomten till bättre ändamål vilket gör att ni kan bli helt självförsörjande av egenproducerad el. Den elen ni inte förbrukar, kan ni sälja vidare till elbolagen och på så vis förbättra er ekonomi. Bra eller hur?

Våra solcellspaket

De villapaket vi valt att satsa på är följande: nya moderna Monocrystalline Silicon solcellspaneler vilka i storlek är cirka 1000 x 2000 mm, en smart kombinationsbox samt en växelriktare. Du får även med det du behöver för att montera fast panelerna på taket i form av skenor, distanser och beslag av aluminium samt kablar och kontakter för att installera alltihop. De storlekar du kan välja mellan är:

3 kw för aktuellt pris, vänligen klicka här: 3 kW

5 kW för aktuellt pris, vänligen klicka här: 5 kW

10 kW för aktuellt pris, vänligen klicka här: 10 kW

15 kW för aktuellt pris, vänligen klicka här: 15 kW

20 kW för aktuellt pris, vänligen klicka här: 20 kW

25 kW för aktuellt pris, vänligen klicka här: 25 kW

30 kW för aktuellt pris, vänligen klicka här: 30 kW

När du gör den här investeringen kan du få göra ett rotavdrag på 30 % på monteringskostnaden och rotavdrag 15 % på materialkostnaden så vad väntar du på, sätt igång och tjäna pengar direkt.

Paketen levereras ifall vi kombinerar två eller fler med dubbla kombinationsboxar och växelriktare vilket gör att ni får två eller flera oberoende system av varandra vilket i sin tur innebär att ni blir mindre sårbara vid eventuella avbrott. Vill du istället ha enkla system med endast en kombinationsbox och en växelriktare måste paketen graderas upp för att klara den högre effekten. Uppge det i så fall när du beställer så att vi kan leverera det du vill ha.