Solcellspaket för lantbruk

Färdiga solcellspaket i olika storlekar för lantbruk till låga priser

Lantbrukare är avundsvärda, ni vistas ute i naturen hela dagarna och får uppleva årstidernas skiftningar på ett mycket nära sätt. En del av er har dessutom djur att ta hand om och gulla med vilket gör yrket ännu trevligare, dessutom får ni allihop köra runt med häftiga traktorer vilket ”alla” tjejer och killar innerst inne vill göra!

Producera er egen el

Ni lantbrukare är avundsvärda även av ett annat skäl, ni har mängder med tak och tak i rätt väderstreck och lutning och har ni inte det så finns oftast markplättar som ni kan utnyttja till bättre ändamål vilket gör att ni kan bli helt självförsörjande av egenproducerad el. En bonus är dessutom att ni kan sälja all överskottsel vidare till elbolagen och på så vis förbättra er ekonomi. Bra va?

Det lantbrukspaket vi valt att satsa på är ett kraftigt paket som under gynnsamma* förhållanden ger cirka 10 000 kw per år. Paket består av: 27 Monocrystalline Silicon solcellspaneler 1956 mm x 992 mm x 35 mm, en smart kombinationsbox samt en växelriktare. Du får även med det du behöver för att montera fast panelerna på taket i form av skenor, distanser och beslag av aluminium samt kablar och kontakter för att installera alltihop. Paket enligt ovanstående kallar vi Lantbrukspaket 101164 10 Kw

Om du gör den här investeringen kan du få ett investeringsbidrag så kallat Solcellsstöd på minus 10 procent av investeringskostnaden samt dra av momsen men skynda dig i så fall.*

Priser på de paket vi säljer:

Världsmarknadspriset förändras hela tiden och påverkas av råvarupriser samt konflikter och oroligheter runt om på vår jord.

Därför ber vi dig gå vidare till våra paket som vi uppdaterar på ett och samma ställe, där hittar du våra aktuella priser: