Rea!

Solfångare för varmvattenproduktion 1000 L

82.000,00kr

Slut i lager

Artikelnr: 53115137 Kategori:

Beskrivning

Solfångare för varmvattenproduktion 1000 liter

Här presenterar vi stolt vårt största solfångarsystem med en tank på 1000 liter vilket ger dig varmt vatten året om. Solvattenuppvärmningssystemet är helautomatiskt vilket ger dig en bekymmersfri tillvaro och varmt vatten till allt du behöver som kräver mycket varmvatten. Flera av våra kunder har installerat systemet för att värma upp sina pooler och det fungerar hur bra som helst året runt i kombination med ett pooltak. Andra använder det i sina fabriker för att ge sin personal möjlighet att duscha efter avslutat arbetspass utan att lägga ut förmögenheter på varmvatten

Detta soluppvärmda vattensystem består av fyra kollektorer, varmvattentank, solar-arbetsstation, cirkulationspump. Anläggningen sammanbindes med rör. Tanken/ varmvattensbehållaren kan du i princip installera var som helst, och kollektorerna kan du integrera snyggt med taket. Det ger en perfekt kombination mellan solfångaren och ditt hus, det stör inte utan uppfattas som snyggt. Vakuumröret smutsar inte ned, blir inte överhettat och levererar varmt vatten hela dagen. Anläggningen har automatisk drift med många funktioner som väl svarar upp mot det moderna nyttjandet av solenergi och ger dig en bekymmersfri vardag.

  • solfångare,
  • expansionskärl
  • lagrings-vattentank,
  • solarbetsstation med cirkulationspump som styr de fyra delarna.

Teknisk beskrivning

Solvattenuppvärmningssystemet har indirekt värmeväxling samt tvångsseparation av tvåcykels tryck-varmvattensystem och är utrustade med supraledande värmerör. Våra solvärmerör är patenterade högteknologiprodukter. De har den högsta värmeeffektiviteten på marknaden. Vakuumrörets solfångares hela absorptions-hastighet är mer än 0,94. När solstrålningen når 800 W / ¡ ect. på våren eller hösten när vädret är fint), kan anläggningen värma vattnet i kollektorerna och få dem att nå 90 ° på 2,5 timmar, under förutsättning att vattentemperaturen är normal. Varmvattentanken är tillverkad av rostfritt stål. Isoleringsskiktet kommer från polyuretanskum med hög värmebehandling, vilket avsevärt förbättrar värmebevarande effekt och livslängd. Således kan solvärmevattensystemet fungera som vanligt i minus 50 , de du, inte dåligt!

Funktioner:

1) Kollektorer och lagringstank är separerade och fungerar tillsammans av det tryck som bildas. Expansionsbehållaren kan placeras var du vill.

2) Cirkulationspumpen hjälper till att hålla cirkulationen på en jämn nivå. Värmeväxlaren överför det uppvärmda vattnet som samlas upp av solfångaren till värmebehållaren.

3) Frostskyddsmedel, kan användas under den kalla årstiden. Även under Minus 50 graders miljö kan systemet fungera utmärkt

4) Med intelligent styrenhet, automatisk tillförlitlig drift. Konstant temperatur eller hög temperaturuppvärmning kan ställas in så att systemet fungerar helt automatiskt med dataminneskydd och ger 24 timmar bekymmersfri varmvattenförsörjning.

5) Kollektorer kan installeras nästan var som helst där solen skiner, exempelvis på din balkong, på en vägg som vetter mot söder, på ditt lutande hustak, på marken osv. Kollektorerna har ett elegant utseende och smälter väl in i arkitekturen.

1000L-system. Innehåller

4 kartonger med 30 rör solfångare

8 kartonger med 15 rör vakuumrör

1 kartong 1000 Liters vattentank

1 kartong arbetsstation

1 kartong 24 liters expansionstank

Art.nr: 094874

 

Mer information

Märken

Highlands

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.