Rea!

Laddningsregulator MPPT 20A

900,00kr

Slut i lager

Artikelnr: 2276878 Kategori:

Beskrivning

Det här är en avancerad  Maximum Power Point Tracker, MPPT, laddningsregulatorer. MPPT-regulatorer ger cirka 30% mer laddningsström jämfört med en vanlig laddningsregulator.

MPPT-regulatorn fungerar så att den jämför solpanelens och batteriets spänning och beräknar den punkt där maximal ström erhålles och anpassar spänningen till batteriet efter detta.

Enkelt att ställa in för olika batterityper. Detekterar automatisk batterispänningen. En av de viktigaste fördelarna är att flera solpaneler kan, med fördel, seriekopplas vilket minskar kabelåtgång och förlust i kablar.

Vid sjunkande temperatur hos solcellerna, vilket sker vintertid när det är kallt ute, då ökar spänningen från solcellerna och spänningsskillnaden mellan batteri och solpanel blir ännu större än på sommaren. Hög spänning från solpanelen innebär stora förluster och därför gör en MPPT-regulator ännu större nytta vintertid, eller vid kallt väder.

Laddningsregulator är nödvändig för att inte förstöra batteriet. Använd alltid en regulator mellan solcellen/solpanelen och ditt batteri.

Tekniska specifikationer:

Max laddningsström: 20A

Systemspänning: 12V/24V

Laddningsläge: MPPT

Storlek: 18.8 x 12 x 5.5 cm

Vikt: 0.65 kg
 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.